Avaya IP Office J159 deskphone

Uw telefonie goed geregeld met Avaya IP Office

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke telefonie oplossing? 


Met Avaya IP Office zorgen wij ervoor dat je bereikbaarheid weer optimaal wordt. Jij bepaalt zelf hoe je wilt bellen en wij zorgen ervoor dat dit altijd werkt. 


Onze oplossingen zijn optimaal schaalbaar, volledig op uw telecom wensen in te richten, bieden een zeer compleet portfolio van Avaya toestellen, headsets, vergadertoestellen en uiteraard Unified Communication. Wil je nog een stap verder gaan met Klant Contact Center en Realtime rapportages? Ook dit is allemaal mogelijk vanuit één oplossing: Avaya IP Office.

 

Avaya IP Office K155 deskphone

Keuzevrijheid in bereikbaarheid!

Hoe je bereikbaar wil zijn bepaal je zelf! Via een vast toestel op kantoor, je mobiel, een softphone op je pc, laptop, mac of zelfs je thin-client? Het maakt ons niet uit, het kan allemaal! Jij weet het beste wat bij je past en wij zorgen ervoor dat het werkt.

Mijn eigen centrale of cloud?

Avaya IP Office kan worden toegepast vanuit de cloud, je eigen datacenter of een combinatie hiervan. Jij bepaalt.  In combinatie met onze vaste en mobiele telefonie diensten zorgen wij voor optimale bereikbaarheid.

Klaar voor de nieuwe realiteit? Upgrade je IP Office nu!

Heb je al een Avaya IP Office? Dan kunnen we je centrale altijd upgraden naar de de laatste stand van de techniek. Hiermee kun je de beschikking krijgen over de nieuwste mogelijkheden voor bijvoorbeeld thuiswerken.

Gedane investeringen in licenties en hardware gaan gewoon meer naar versie 11.

Profiteer van de nieuwste IP telefoons

Studie heeft aangetoond dat bureau telefoons onverkort populair zijn en een positieve bijdrage leveren aan de productiviteit van je medewerkers. Ruil nu je bestaande telefoons in en kies voor één van de toestellen uit de J100 serie. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor thuiswerken.

Avaya IP telefoons

DenCom is een Avaya Business Partner

Wij  werken al vijftien jaar met Avaya, dé marktleider op het gebied van hoogwaardige telefooncentrales voor grote en kleinere organisaties. We kennen het product van de hoed tot de rand en weten dus precies hoe we Avaya voor jouw organisatie het beste kunnen inzetten, ongeacht of je kiest voor Cloud of On-Premise.

Avaya logo