DenCom Managed Services


Iedereen rekent op goed functionerende ICT. Een niet werkende server, printer, computer of telefoon veroorzaakt productiviteitsverlies, frustratie en dan hebben we het nog niet eens over langdurige uitval, dataverlies of gevoelige informatie die ineens op straat komt te liggen. Om dit risico te minimaliseren is een goed beheer van werkplekken er servers essentieel. Wij kunnen je hierbij helpen en zorgen ervoor dat de ICT-systemen in topconditie zijn en blijven!

Tegen een inzichtelijk tarief zorgen wij er met DenCom Managed Services voor dat Endpoints, ofwel de computersystemen en servers, overzichtelijk beheerd worden vanuit een door DenCom beheerd datacentrum. 

Updates - Voorkomen is beter dan genezen


Om systemen goed te laten functioneren is het belangrijk om alles zo up-to-date mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat de deur niet open staat voor eventuele kwetsbaarheden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Het eerste element van Managed Services is dan ook het beheer van de updates van alle Endpoints.

Zodra updates beschikbaar zijn zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk op de systemen geïnstalleerd worden.


Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor Windows updates, maar ook updates van Third Parties zoals Apple, Power BI, internetbrowsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en meer. We geven daarbij netjes een melding dat er updates zijn. Je hoeft er zelf dus niet meer mee aan de slag te gaan, waardoor je weer meer tijd hebt voor de echt belangrijke dingen in je werk.

Cyber Security - Een slot op de deur


Het actief buitenhouden van eventuele dreigingen is in deze tijd geen overbodige luxe meer. Hoe vaak zie je wel niet in het nieuws dat er iemand gehackt is, ransomware op een systeem aangetroffen is of dat er gevoelige gegevens op straat liggen? Het tweede onderdeel van DenCom Managed Services is dan ook cyberbeveiliging.

Hiervoor gebruiken we het gerenommeerd pakket van Bitdefender Gravityzone pakket.Hiervoor gebruiken we het gerenommeerd pakket van Bitdefender Gravityzone pakket. Dit pakket voorziet onder andere in:


  • Antivirus
  • Antimalware
  • Antiphishing
  • Firewall
  • Website filtering
  • Ransomware bescherming


Samen zorgen deze elementen er, samen met het eerdergenoemde updaten, voor dat je systemen consistent beschermd blijven tegen aanvallen van buitenaf. 

Bescherming van gegevens

Het derde onderdeel van DenCom Manages Services is het beschermen van gegevens. Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Zo kan er bedrijfsbreed, per afdeling en zelfs per systeem een effectief beleid ingezet worden dat bepaalt of iemand iets kan en mag installeren op het systeem. Ook kan met dit beleid geregeld worden dat onderdelen van systemen uitgeschakeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan USB-poorten

Een wachtwoordbeleid is standaard onderdeel van DenCom Managed Services.

Systemen dienen met dit beleid na een vooraf bepaalde periode een wachtwoord te vervangen, volgens hedendaagse complexiteit. Wij adviseren daarbij altijd het gebruik van tweestapsverificatie, zodat accounts en systemen zelfs na het lekken van een wachtwoord veilig zijn.

24/7 Monitoring

Systemen die onder ons beheer vallen houden wij 24/7 in de gaten via een monitoring systeem. Zodra een systeem vreemd gedrag vertoont, merken de sensoren in onze monitor dit op en geven dit aan ons door. Daarop kunnen wij direct beginnen met de analyse om storingen of downtime te voorkomen.

Daarbij zijn voor onze klanten elke dag 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Ook in het weekend via onze Servicedesk.