Het beste netwerk voor je bedrijf

Wij werken samen met alle grote internetproviders. Hierdoor bieden wij de hoogste dekkingsgraad in Nederland.

Via onze postcodecheck krijgen wij direct een overzicht van alle beschikbare aansluitingen en providers op je adres. 

Ga je voor de laagste prijs, of heb je juist behoefte aan een premium dienst? Volstaat VDSL of is glasvezel een minimale vereiste? 

Supersnel internet tot 1000 Mbps met Glasvezel

Snelheden tot 1000 Mbit/s met betrouwbare en razendsnelle glasvezelnetwerken van o.a. KPN, ZIGGO en EUROFIBER. 
Met onze internetdienst kun je zonder problemen veilig mailen, videobellen, grote bestanden met WeTransfer sturen, een film op YouTube posten, je eigen website bewerkenmet teksten, foto's of video's. 
En dat allemaal tegelijk.

VDSL - betrouwbaar internet tot 100 Mbps

Is glasvezel (nog) niet beschikbaar op je adres, dan is VDSL of Bounded VDSL een goed alternatief. Ook hier worden inmiddels snelheden van 100 Mbps gerealiseerd. Natuurlijk zijn er wel verschillen met glasvezel zoals bijvoorbeeld een verschillende download en upload snelheid.

Eén aanspreekpunt

Wij zijn en blijven je aanspreekpunt van A tot Z, ook na oplevering. Wel zo handig. Dat geldt ook voor de factuur, die komt gewoon van ons.

24/7 bereikbaar

Onze zakelijke verbindingen behoren tot de beste in Nederland. Mocht er desondanks een storing optreden, zullen we direct aan de slag gaan om het op te lossen, 24/7.

Lijn bewaking

Naast scherpe SLA's met de providers bieden we ook een proactieve lijn bewaking aan. Hierdoor kunnen we in geval van verstoringen nog sneller reageren.