Leer de echte kracht van uw data kennen

Met Business Intelligence (BI) kunnen grote hoeveelheden data eenvoudig worden omgezet in een overzichtelijke grafiek of diagram zodat je in een oogopslag kunt zien wat er speelt. De kracht van BI is niet alleen dat het om kan gaan met grote hoeveelheden data, maar ook dat het data uit verschillende bronnen kan combineren. Neem bijvoorbeeld het aantal telefoongesprekken van het salesteam. Door die te koppelen aan de verkoopresultaten krijgt u een completer beeld van de performance van uw team. 

Direct aan de slag

Maak verbinding met uw gegevens, waar deze zich ook bevinden. Verken deze gegevens vervolgens met prachtige interactieve visualisaties. Nog geen ervaring? Wij helpen je graag met onze inhouse BI experts.
Microsoft Power BI

Power BI 

Power BI is een oplossing voor bedrijfsanalyse waarmee u uw gegevens kunt visualiseren en inzichten kunt delen binnen uw hele organisatie. Breng uw gegevens tot leven met livedashboards en rapporten.

QlikView QlikSense

QlikView

Qlikview is een van de meest bekende en gerenommeerde BI oplossingen. Qlik sluit u eenvoudig aan middels een (standaard) connector en in een handomdraai krijgt u resultaten.

ZOHO Analytics

ZOHO Analytics

Als enthousiast gebruiker van ZOHO, hebben we ook ZOHO analytics aangesloten op TES. Misschien nog niet zo bekend in Nederland, maar meer dan de moeite waard!

Analytics voor Avaya IP Office

Een mooi voorbeeld van Business Intelligence voor telefonie is TES. 

Dit product is speciaal ontwikkeld voor Avaya IP Office. 


Ga naar www.tesintouch.com