Avaya IP Office IX Workplace Communicator

Thuiswerken alsof je op kantoor zit

We werken massaal vanuit huis. Er is in tijden niet zoveel gebeld. De mobiele netwerken kunnen het nauwelijks aan en providers werken 24/7 om de beschikbare capaciteit sterk uit te breiden.

Het is nog erg onduidelijk hoelang deze situatie zal duren, dus is het nu tijd om de getroffen ad-hoc oplossingen om te zetten naar een duurzame thuiswerkoplossing met dezelfde faciliteiten zoals je gewend bent van kantoor.


Wij  werken al vijftien jaar met Avaya, dé marktleider op het gebied van hoogwaardige telefooncentrales voor grote en kleinere organisaties. We kennen het product van de hoed tot de rand en weten dus precies hoe we Avaya voor jouw organisatie het beste kunnen inzetten, ongeacht of je kiest voor Cloud of On-Premise.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op of bel direct naar 035-6991500

Avaya thuiswerken

Het gemak van een Avaya toestel thuis

Richt je thuiswerkplek nu in met een Avaya toestel uit de J-serie en bel alsof je op kantoor zit. Natuurlijk heb je alle slimme toestel functies ook thuis en zie je bijvoorbeeld of je collega's in gesprek.
Maak je werkplek compleet met een headset. En heb je gedoe met bekabeling of wifi? Ook hiervoor hebben we passende oplossingen zodat je toch op die rustige plek in huis kan werken.Avaya IX Workplace Communicator thuiswerken

Liever alles vanaf je laptop / pc

Liever geen toestel? Geen probleem. We hebben diverse softphone oplossingen zoals de Avaya Communicator, Avaya IX Workplace en de IP Office webclient. Met de webclient hoeft je niet meer te installeren, dit werkt 100% vanuit de Chrome browser.
Gebruik een USB headset naar keuze, koppel je Apple airpods of kies bijvoorbeeld een Avaya mini conference speakerphone.
Avaya Experiences That Matter