Avaya thuiswerken laptop

Thuiswerken alsof je op kantoor zit

We werken massaal vanuit huis. Er is in tijden niet zoveel gebeld. De mobiele netwerken konden het nauwelijks aan en providers werkten 24/7 om de beschikbare capaciteit sterk uit te breiden. Dat was het begin van Corona.

Wat steeds meer duidelijk wordt, is dat vele bedrijven nu definitieve maatregelen treffen om het thuiswerken structureel te ondersteunen.

Teruggaan naar 'hoe het was' is uitgesloten. 

Tref nu de maatregelen om klaar te zijn voor een duurzame thuiswerk oplossing met dezelfde faciliteiten zoals je gewend bent van kantoor.


Avaya thuiswerken J169

Het gemak van een Avaya toestel thuis

Richt je thuiswerkplek nu in met een Avaya toestel uit de J-serie en bel alsof je op kantoor zit. Natuurlijk heb je alle slimme toestel functies ook thuis en zie je bijvoorbeeld of je collega's in gesprek.
Maak je werkplek compleet met een headset. En heb je gedoe met bekabeling of wifi? Ook hiervoor hebben we passende oplossingen zodat je toch op die rustige plek in huis kan werken.Avaya IX Workplace Communicator thuiswerken

Liever alles vanaf je laptop / pc

Liever geen toestel? Schakel nu over op Avaya Workplace geschikt voor IOS, Android, Mac en Windows.
Gebruik een USB headset naar keuze, koppel je Apple airpods of kies bijvoorbeeld de Avaya B109 speakerphone.

DenCom is een Avaya Business Partner

Wij  werken al vijftien jaar met Avaya, dé marktleider op het gebied van hoogwaardige telefooncentrales voor grote en kleinere organisaties. We kennen het product van de hoed tot de rand en weten dus precies hoe we Avaya voor jouw organisatie het beste kunnen inzetten, ongeacht of je kiest voor Cloud of On-Premise.

Avaya logo
Avaya Experiences That Matter