DenCom Mobile 4G 5G

Je mobiele bereikbaarheid goed geregeld

Wij regelen je mobiele bereikbaarheid op het best geteste mobiele netwerk van Nederland, KPN. Een overzichtelijk aanbod van zakelijke sim-only abonnementen tegen scherpe tarieven. Geen toeters, wel bellen! 

Met onze abonnementen is het nu nog makkelijker om de datapack van verschillende abonnementen samen te delen en bij de Unlimited NL bellen, zit ook standaard 120 minuten bellen naar EU landen en voor 1 euro per maand zelfs onbeperkt bellen van en naar de EU!

Onze zakelijke sim-only abonnementen op een rij


Flex - Pay as you go€ 8,95
 Onbeperkt bellen - 4 GB € 18,95
 Onbeperkt bellen - 12 GB € 21,95
 Onbeperkt bellen - 25 GB € 27,95
 Onbeperkt bellen - Unlimited data
€ 29,95

Extra mobiele mogelijkheden


Data only - 2 GB  € 12,00
Data only - 8 GB € 20,00
Data only - 20 GB € 25,00
Multi-Sim kaart€ 5,00
 Mobile Connect voor je Avaya IP Office telefooncentrale€ 4,00
 Managed Voice integratie€ 11,00

Optimaliseer je mobiele abonnementen

Multi-Sim 

Een tweede simkaart, die gebruik maakt van dezelfde (bedrijfs) databundel. Bedoeld voor tablet , laptop, mobiele scanners etc.

2 nummers 1 simkaart

Het is standaard mogelijk om twee mobiele nummers te gebruiken op één simkaart. Bijvoorbeeld één nummer voor privégebruik en één voor zakelijk.

Bedrijfsdatabundel

Met de bedrijfsdatabundel, worden alle datategoeden samengevoegd in één bundel. Hierin kun je ook de multisim kaart toevoegen voor bijvoorbeeld een tablet of laptop.

Vast-Mobiel (FMC) 

Een vast Nederlands nummer laten uitkomen op uw mobiel en uitgaand bellen met datzelfde nummer? Dat kan met FMC, standaard beschikbaar bij alle BLUE abonnementen.

Fair Use Policy

De algemene regel is dat zo lang u meer tijd in Nederland besteedt dan in het buitenland, of je jouw mobiele toestel meer in Nederland gebruikt dan in het buitenland, u in de EU kunt roamen binnen uw bundel en voor de nationale buitenbundeltarieven. Dit wordt gezien als redelijk gebruik (fair use) van roaming diensten.


In onze huidige propositieis een Fair Use Policy (FUP) op data van toepassing voor de 16GB en Unlimited databundels. U kunt binnen deze bundels maximaal 12GB van uw data bundel gebruiken (per maand) in de EU.

Regio Indeling

Sinds 1 november 2021 hanteren we dezelfde regio indeling voor mobiele- en vaste telefonie.

Onder de EU landen vallen ook het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Bellen in het buitenland? Check de tarieven!

Natuurlijk ondersteunen onze mobiele abonnementen ook bellen in het buitenland. Zodra je de grens oversteekt met je mobiele telefoon ga je roamen wat niets anders betekent dan dat je te gast bent op een netwerk in dat land. 


Voor roaming binnen de EU geldt in ieder geval tot 2023 dat er geen extra kosten in rekening gebracht worden voor bellen, gebeld worden, SMS'en en het verbruik van data. Voor andere landen geldt vaak een ander tarief dat niet binnen belbundels valt. Als je in het buitenland bent, krijg je een SMS van ons met daarin de geldende tarieven voor dat land. 


Toch is het verstandig om voordat je je koffers inpakt te controleren wat de tarieven voor roaming zijn. Check daarom altijd de actuele tarieven in onze roaming prijslijst om niet voor verrassingen te komen te staan. 

De roaming tarieven vind je hier.

Gemiddeld data verbruik

Onderstaande overzicht geeft je een idee van gemiddeld dataverbruik.

Versturen van een email (alleen tekst)0,01 Mb
Versturen van een foto1 - 10 Mb
 Kijken naar Youtube131 Mb per uur
 Full HD kijken naar streaming diensten zoals netflix3000 Mb per uur

Algemeen


Datakosten buiten je bundel € 0,02 per Mb
Bedrijfsdata delen kan met alle onbeperkt en data only bundels
Servicenummers vallen buiten de onbeperkt bellen en worden los in rekening gebracht