WIE ZIJN WIJ?

 


DenCom staat voor Doordachte en Natuurlijke Communicatie. In 2004 richtte Arnoud de Niet het bedrijf op vanuit zijn passie voor techniek en de mogelijkheden die het biedt. Nog steeds is dit een van de belangrijkste pijlers van DenCom.

 

Bij ons werken uitsluitend rasechte techneuten met veel liefde voor het vak. We houden van complexe problemen en ingewikkelde technologie. Daar vallen we onze klanten echter niet mee lastig. We zorgen ervoor dat onze oplossingen zo logisch in elkaar zitten, dat iedereen er makkelijk en prettig mee kan werken.

 

Van oudsher zijn wij expert op het gebied van zakelijke telefonie. De laatste jaren is de markt sterk veranderd en zijn Telefonie en ICT steeds meer verweven geraakt. Hierin zijn we meegegroeid zodat we inmiddels voor veel klanten de allround ICT-partner zijn.

 

Hoewel we meebewegen met alle ontwikkelingen, waaien we niet met alle winden mee! Daar zijn we te eigenwijs voor. Bovendien is het niet onze ambitie om de eerste, de snelste of de grootste te zijn. Ons doel is bedrijven te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van telefonie en ICT. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossing. Voor sommige bedrijven is dat een eigen telefooncentrale, voor andere een cloud toepassing. Hoe je bedrijf er ook uitziet, we bieden een toekomst vaste oplossing die precies aansluiten op je wensen en behoeftes.

 

We houden van eerlijk en transparant zaken doen. We hebben veel kennis in huis, maar doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Met onze no-nonsense mentaliteit weet je precies waar je aan toe bent.

 

Klanten zijn voor ons veel meer dan zomaar een nummer. We werken met een ambitieus, vast team waar iedereen met zijn vragen terecht kan. Is er een storing, dan lossen we het op. Ook ‘s nachts of in het weekend staan we paraat. Onze klanten zijn afhankelijk van onze oplossing dus die moet gewoon werken!

 

 

 

Arnoud de Niet

Sander van der Veen

Marcelino Mangal

Franz Maphar

Robin Franke

Luc van der Werf

Erik Martens

Roxanne Jankowski

Gerda Veraar

 

KLANTEN OVER DENCOM

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.