DenCom Corona Policy

Corona

Het COVID-19 virus beheerst niet alleen het nieuws, maar ook ons leven. Het zijn spannende tijden. Laten we daarom vooral positief blijven en elkaar zo goed mogelijk door deze onzekere periode helpen. 

Bij DenCom doen we er alles aan om onze klanten te helpen. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en hebben de nodige maatregelen getroffen om onze dienstverlening veilig voort te kunnen zetten. De gezondheid van onze opdrachtgevers, medewerkers en partners staat daarbij voorop. 

Trots op onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland en werkzaam in verschillende sectoren. De impact van deze crisis is voor alle bedrijven en organisaties enorm groot. Sommige bedrijven liggen noodgedwongen stil, andere draaien juist op volle toeren.  

Wij zijn trots op al onze klanten en geven iedereen de kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn

Onze speciale aandacht gaat uit naar de huisartsen en zorginstellingen. Juist zij moeten erop kunnen vertrouwen dat hun systemen blijven werken. 

Daar zetten we ons 24/7 voor in.

Social Distance
Wash your hands regulary


We blijven bereikbaar!

Hoewel het kantoor van DenCom nauwelijks nog bezet  is, zijn we druk aan het werk. Onze medewerkers werken grotendeels thuis, en zijn prima bereikbaar via mail, telefoon , chat en videoconferentie. Bij vragen of problemen is onze servicedesk bereikbaar, zoals je dat van ons gewend bent.

Om gezondheidsrisico’s voor onze klanten en medewerkers te beperken, hebben we in overleg met de betrokkenen, besloten om geen projecten meer op locatie te doen. Alleen in noodgevallen komen we langs. Per geval zullen we beoordelen of dat nodig is. Vanzelfsprekend kun je altijd een beroep  op ons doen als er sprake is van een calamiteit!

Genoeg in voorraad

Onze leveranciers hebben ons laten weten dat ze goed bevoorraad zijn en dat bestellingen gewoon worden geleverd zolang de situatie het toelaat. Dat geldt voor software, licenties, telefoontoestellen en andere hardware. Wij zorgen ervoor dat alles op het juiste adres terecht komt.

Sufficient Avaya Stock

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht, neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Als de situatie in de toekomst verandert, dan melden wij op dat deze pagina. Wij doen ons uiterste best om ons steentje bij te dragen in deze onzekere periode. 

Voor nu vragen we iedereen het gezonde verstand te gebruiken, en de adviezen van de deskundigen op te volgen. Samen komen we hier doorheen.