TELEFONIE

 

Heeft u geen zin in meerdere leveranciers, ingewikkelde afspraken en suboptimale oplossingen? Wilt u een telefoon die gewoon doet wat het moet doen? Wij regelen het!

 

Globaal genomen zijn er drie scenario’s: een eigen telefooncentrale, telefonie in de cloud of een hybride oplossing waarin beiden worden geïntegreerd. Voor welke oplossing u ook kiest, DenCom zet een complete telefonie omgeving neer die precies aansluit op de bedrijfsprocessen en behoeften van uw organisatie. Van advies tot en met installatie, denken we met u mee. Met als enige doel dat uw medewerkers slimmer en efficiënter kunnen werken.

 

 

VASTE TELEFOONCENTRALE

 

Voor grotere organisaties met een eigen call center of uitgebreide receptie, is een eigen telefooncentrale vaak een must, maar ook voor kleinere bedrijven kan het handig zijn. De investeringskosten van een telefooncentrale zijn weliswaar hoog, maar op lange termijn kan het juist voordeliger uitpakken. Bovendien heeft u meer grip op de inrichting en het beheer van je telefonie.

DenCom werkt vooral met Avaya, leverancier van hoogwaardige telefooncentrales voor grote en kleinere organisaties.

 

 

IN DE CLOUD MET MANAGED MOBILE

 

Wel de lusten, maar niet de lasten van een eigen telefooncentrale. Met managed mobile heeft u geen investeringskosten, maar wel de maximale flexibiliteit van de cloud. U en uw medewerkers zijn voortaan overal en altijd bereikbaar onder hetzelfde nummer. Thuis of in het weekend, geen enkel telefoontje gaat verloren. Zijn er meer toestellen, lijnen en/of nummers nodig? Wilt u gesprekken in de wachtrij zetten of doorschakelen naar een andere telefoonnumer, een belgroep of voice? Geen enkel probleem!

 

Met managed mobile kunt u ook mobiel bellen met een vast nummer. Dat ziet er vaak toch net iets professioneler uit dan zo’n 06 nummer. Natuurlijk kunnen we er ook voor zorgen dat uw huidige telefoonnummer meeverhuist naar dit platform.

 

Op het gebied van Managed Mobile werken we nauw samen met onze partner Voiceworks.

 

 

INTEGRATIE VAN VAST EN MOBIEL

 

Waarom niet het beste uit twee werelden combineren? Bij DenCom zijn we heel goed in het integreren van verschillende oplossingen tot één naadloos geïntegreerde telefonieomgeving. Zo kunnen uw medewerkers vanaf verschillende locaties en toestellen in één groep werken. De mobiele gesprekken worden gewoon opgenomen, doorgeschakeld en gerapporteerd als alle andere. Kortom alle functionaliteit die u gewend bent vanuit uw eigen telefooncentrale, krijgt u ook op uw mobiel plús heel veel extra flexibiliteit!

 

 

MEER WETEN

 

Als expert op het gebied van telefonie, adviseren we u graag over de mogelijke scenario’s en wat voor u het beste is. Of dat nu een cloud oplossing, een eigen centrale of een combinatie van beide wordt, maakt voor ons niet uit. Wij zijn van alle markten thuis en gaan voor de oplossing die voor uw bedrijf het beste is. Natuurlijk komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel gerust om een afspraak te maken!

 

 

GESPREKSTARIEVEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.