Klik en Klaar!

14-12-2021 10:00:00 Door DenCom Blogger
DenCom Blog Klik en Klaar

Klik en Klaar

Het jaar 2021 gaat de boeken in als een roerig jaar, waarin we te maken kregen met allerlei maatregelen. Thuiswerken en flexibel werken is een blijvertje, dat is kraakhelder. Voor bedrijven een uitkomst, maar ook voor hackers die in deze tijd actiever zijn dan ooit. Digitale veiligheid is daarom een ontzettend belangrijk onderwerp.  Het lijkt lastige materie, maar dat is het niet. Digitale veiligheid begint met een up-to-date systeem. Maar niemand heeft tijd om telkens weer uit te zoeken wat die ene update nou doet of om elke week weer alle updates bij elkaar te zoeken. Dat kan makkelijker horen we je denken. 


Klik en klaar voorzien van de nieuwste updates

En dat klopt! Wij kunnen je flink wat tijd besparen door op regelmatige basis updates voor je te installeren terwijl je gewoon je werk aan het doen bent. Dat geldt niet alleen voor de Windows updates, maar ook voor drivers en software van derde partijen. Mocht er een herstart nodig zijn, dan laten we je dat weten zodra de updates klaar zijn. Zo ben je altijd up-to-date aan het werk en laat je de deur niet op een kier staan voor mogelijke binnendringers.

DenCom Klik en Klaar

Bitdefender: Digitale bodyguard voor je computer

Naast up-to-date zijn is het natuurlijk belangrijk om je systemen te voorzien van een goede antivirus software. Mocht er onverhoopt toch een e-bedreiging op je systeem terecht komen, dan vat Bitdefender, de bodyguard van onze keuze, deze bij de kraag en verwijdert deze direct weer van je systeem. Bitdefender is in februari 2021 nog door de Consumentenbond uitgeroepen als de beste uit de test. Een 100 procent veiligheid kan niemand je bieden, maar met een up-to-date systeem in combinatie met deze gerenommeerde beveiligingssoftware kom je een heel eind. 


Volgende maand - Tot ziens 2021, welkom 2022

Komende maand blikken we terug op 2021 en kijken we vooruit naar wat 2022 ons brengt. Verwacht vernieuwingen in TES en meer!


We wensen je hele fijne feestdagen!

DenCom Blogger