We're gonna ring-rang-rong for a holiday

08-07-2019 12:54:16 By Arnoud de Niet

Bij DenCom hebben we een druk half jaar achter de rug. We kregen er een nieuwe collega bij en een extra kantoorruimte die inmiddels is omgetoverd tot een prachtige vergaderzaal. Maar het hoogtepunt was toch wel de lancering van TES, het eerste softwareproduct uit de DenCom keuken. Een geweldige, handige BI tool waar we supertrots op zijn!

Een geboren talent

Dankzij TES hebben we ook ons televisiedebuut gemaakt. Een filmploeg van RTLZ kwam langs om te vragen wat onze visie is op Business Intelligence en hoe TES daarbij kan worden ingezet. Best spannend, maar gelukkig heeft onze Arnoud geen enkele cameravrees. Als volleerd talent, legde hij kalm uit hoe het allemaal zit. Heel indrukwekkend! Heb je het gemist? Bekijk de herhaling dan hier.

Spannende tijden

TES is inmiddels goed op weg om een groot succes te worden. Er lopen al meerdere projecten en de eerste resultaten zien er veelbelovend uit.

Maar dat is niet het enige waar we druk mee zijn, ook de ontwikkelingen bij Avaya Cloud gaan opeens erg hard. Steeds meer klanten willen over en ook daarvoor zijn al meerdere projecten gestart. Genoeg te doen dus!

Support gaat gewoon door

Natuurlijk hebben onze klanten ook in de zomer support nodig en kunnen ze op ons rekenen. Als je iets wilt weten op gebied van Telefonie, IT, of BI, zijn wij de hele zomer gewoon bereikbaar voor commentaar. Voor wie ons kent, zal dat niet als een verrassing komen. Wij hebben nou eenmaal geen last van sterallures. Daar zijn we veel te nuchter voor. We blijven gewoon lekker aan het werk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dat is waar we het voor doen.

Iedereen een fijne zomer toegewenst!