De productlancering van het jaar: TES IS LIVE!

26-03-2019 21:46:47 By Arnoud de Niet

TES is live en iedereen mag het weten. We maken er een feestje van. Met slingers, een nieuwe website, en een televisieoptreden! Op zondag 12 mei is onze promofilm te zien bij de Barometer. Zorg ervoor dat je om 17.30 uur bent afgestemd op RTL-Z en laat je verrassen! 


Waarom TES?

Bij DenCom stropen we graag de mouwen op om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo liepen we al lange tijd rond met het idee om eens iets aan BI te gaan doen. Onze Avaya klanten hebben een schat aan ruwe data, maar de onbewerkte brongegevens zijn zo goed verstopt dat je er niet bij kunt komen. Doodzonde natuurlijk! 


Hoe werkt TES?

Daarom hebben we een list verzonnen en het is ons gelukt! Met TES kunnen we alle onbewerkte brongegevens vanuit Avaya exporteren naar een veilige, private cloudomgeving die we speciaal voor de klant inrichten. Vervolgens kan de ruwe data met elke Business Intelligence tool worden omgezet in waardevolle informatie. Daarbij gaan we een stuk verder dan de bestaande Avaya rapportage tools! 


Wat heb je aan TES?

Met TES krijg je snel en efficiĆ«nt inzicht in je in- en outbound telefonieverkeer. Met slimme dashboards maakt TES realtime inzichtelijk hoe je workload eruit ziet zodat je snel op problemen kunt inspringen. Daarnaast kunt je ook periodieke managementrapportages inrichten. Waar liggen de uitdagingen en kansen voor je bedrijf? TES heeft het antwoord! 


Say YES to TES

Het klinkt heel simpel, maar er is heel wat complexe techniek nodig om TES mogelijk te maken. Achter de schermen is dan ook maanden keihard gewerkt om de nieuwe oplossing vorm te geven. En wat zijn we trots op het resultaat! Komende tijd zullen jullie dan ook vaker horen over TES. En als jullie nu al vragen hebben, laat het dan vooral weten! We vertellen jullie graag alles over TES. TES wordt een grote. 


Onthou de naam: TES!