Nu nóg meer keuzevrijheid in bereikbaarheid!

21-03-2022 10:27:45 Door Theo

Tips en tricks voor een veiligere werkplek

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent dat wij zoals altijd weer klaar zitten voor de nieuwste beveiligingsupdates om alle systemen zo veilig mogelijk te houden. Elke maand komen er belangrijke beveiligingsupdates voorbij, die in ons periodieke onderhoud worden aangepakt. Veiligheid boven alles: kritieke patches en bedreigingen pakken wij direct op.


Zo zijn er tijdens het onderhoud van afgelopen week maar liefst 72 issues opgelost, waaronder problemen in internetbrowsers zoals Chrome en Firefox. Maar wist je dat beveiligingslekken ook vaak een oorsprong kennen van binnen het bedrijf? Wij geven je een paar tips om dit te voorkomen:




  • Gebruik naast een wachtwoord tweestaps authenticatie waar mogelijk 
  • Gebruik geen dubbele wachtwoorden
  • Vergrendel altijd je computer als je van je werkplek weg gaat
  • Sluit je computer aan het einde van de dag af
  • Herstart je computer altijd wanneer daarom gevraagd wordt na updates
  • Klik nooit op vreemde links in e-mails of op websites
  • Gebruik nooit een USB-stick die je niet kent


Wist je dat?
Wij ons niet beperken tot Windows en Microsoft updates? Wij kijken via onze Managed Services ook andere zaken om je systemen of servers veilig te houden. En we kunnen dat ook voor je mobiele apparaten doen!


Voor veel van onze klanten verzorgen wij al een veilige werkomgeving. Dit doen we via ons pakket Managed Services, waarmee we preventief updates en beveiliging voor je inregelen. Dat is pas zorgeloos en veilig, zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze servicedesk via 035-6991509 of mail naar service@dencom.nl.

Nu nóg meer keuzevrijheid in bereikbaarheid

Het mobiele netwerk van onze serviceprovider Voiceworks is de afgelopen tijd flink onder handen genomen. Zo is er gewerkt aan voorzieningen om het netwerk nog beter te maken op plekken waar dit nog aandacht nodig had.

We hoorden van klanten bijvoorbeeld dat er vooral bij grensgebieden nog wel eens verminderde bereikbaarheid was. Onder andere dit signaal heeft geleid tot de introductie van een nieuwe keuze in telefonie op onze bestaande dienst mét een aantal flinke voordelen:

  • Gebruik van het Vodafone netwerk
  • Meer keuze voor iedereen
  • Een betere dekking door heel Nederland, zelfs bij de landsgrens!
  • Één bundel, ook bij een combinatie van beide netwerken
  • Onverminderde DenCom service én support zoals je van ons gewend bent

Wist je dat?

Wij gave dingen kunnen met het mobiele netwerk van zowel KPN als Vodafone in combinatie met Avaya? Zo is het mogelijk om app-loos te bellen en gebeld worden via de telefooncentrale. Alles wordt gemonitord, eventueel opgenomen en is uniform aan de manier van bellen die je gewend bent.


Informeer naar de mogelijkheden via onze servicedesk, bereikbaar op 035-6991509 of mail naar service@dencom.nl.

Wij doneren aan Giro 555

De situatie in Oekraïne raakt ons allemaal. Dagelijks krijgen we de meest vreselijke beelden van de oorlog op ons netvlies, de benzine- en energieprijzen schieten door het dak en inmiddels is ook het aanschaffen van graan niet meer vanzelfsprekend voor sommige mensen.


Miljoenen mensen zitten door de oorlog in een crisis van ongekende omvang en vrezen voor hun leven. Wat ze nodig hebben naast een veilig onderkomen is onder andere voedsel, medicijnen en drinkwater. Met onze donatie hopen we een steentje bij te dragen in de voorziening hiervan. 


Ander nieuws: 

Geen roaming zorgen in de EU tot 2032:


De Europese Commissie heeft besloten dat roamingkosten binnen de EU blijven tot in elk geval 2032 gratis blijven. Daarnaast heeft de Europese commissie besloten dat providers meer informatie moeten geven aan gebruikers in het buitenland. Hieronder valt informatie betreft nummers van nooddiensten in het buitenland en alternatieve manieren om deze te bereiken.


Wist je dat?

Je op onze website kunt zien welke landen allemaal tot de EU behoren? Als je plannen hebt om naar het buitenland te gaan, raden wij je altijd aan om eens te kijken. Ook als je buiten de EU reist helpen we je graag verder. Vraag ons gerust om advies hoe je kosten laag kunt houden in het buitenland.

Theo