Geen toeters, wel bellen!

02-11-2021 10:59:00 Door DenCom Blogger
Geen toeters wel bellen

Geen toeters, wel bellen!

Ons mobiele portfolio is al behoorlijk compleet met veel extra mogelijkheden. 

Toch krijgen we regelmatig de vraag of er niet iets is, zonder al die toeters en bellen. Daarom hebben we ons mobiele aanbod uitgebreid met Youfone Zakelijk.

Nog steeds bellen op het best geteste netwerk van Nederland maar dan zonder 'toeters en bellen' en een heel scherp tarief!

Introductie Youfone zakelijk - Sim Only

Voor de uitbreiding met nieuwe Sim Only abonnementen hebben we de handen ineen geslagen met Youfone. Dat is bellen via het betrouwbare netwerk van KPN met een focus op eenvoud en gemak, zoals bellen via wifi. Dit alles zonder aansluit- of porteerkosten en tegen een scherp maandbedrag. Zo heb je voor slechts €16,- per maand 300 minuten/sms met 6.000 MB data en heb je datzelfde met onbeperkt bellen/sms’en al voor €18,- per maand. 

Het volledige overzicht van onze Youfone tarieven kun je hier downloaden.
youfone zakelijk business partner sim only

Grensverleggend bellen

Per 1 november 2021 hebben we de grenzen verlegd voor vaste bellers. 

De kosten voor Internationaal hebben we gekoppeld aan een nieuwe zone-indeling. Zo bel je voortaan naar alle EU-landen zonder starttarief en voor slechts € 0,130 per minuut naar vaste nummers. Naar mobiele nummers wordt het tarief € 0,310 per minuut en voor elk gesprek geldt dat er per seconde afgerekend wordt. 


Het volledige overzicht kun je hier downloaden. 


Volgende maand - Veilig het jaar uit!

Komende maand verdiepen we ons in je digitale veiligheid. 

DenCom Blogger