DenCom Blog juni 2022 - Maak kennis met... Luc!

13-06-2022 13:24:10 Door Theo
DenCom-Luc

Maak kennis met Luc van der Werf

Leeftijd: 25 jaar

Rol binnen DenCom : Medior Engineer


Hoe ben je bij DenCom terecht gekomen?

Via stagemarkt.nl was ik op zoek naar een werkplek als BBL’er. Ik mocht dus bij DenCom aan de slag terwijl ik nog studeerde. Op die manier kon ik werken en leren tegelijk en zo de praktijk met de theorie combineren. Een ideale situatie! Uiteindelijk was ik klaar met mijn studie en ben ik full-time als medior engineer blijven plakken.


Hoe zorg jij voor de juiste sfeer en beleving bij de klant?

Ik ben gewoon mezelf. Ik doe nooit extra lief, maar geef klanten altijd een beetje extra aandacht. Zo probeer ik altijd de vraag achter de vraag te achterhalen en net even dat stapje extra te zetten om elke klant een tevreden gevoel te geven.



Waar krijg je energie van in je werk?

Ik vind vooral de afwisseling van het werk op kantoor en buiten de deur erg fijn. Het ene moment heb ik een klant aan de lijn die ik vanuit kantoor kan helpen en een ander moment ben ik op pad om een issue bij een klant op te lossen. Het contact met klanten zorgt bij mij altijd voor energie. Met elke klant kan ik dan ook wel goed opschieten. Last but not least: de werksfeer bij DenCom is ontzettend fijn. Daar haal ik ook veel energie uit.


Waar ben je trots op en wat wil je nog bereiken?

Toen ik even geleden mijn diploma haalde en een medior engineer werd, had ik mijn eerste doel bereikt. Daar ben ik dan ook erg trots op. Nu ben ik druk bezig om mijn volgende doel te bereiken: mezelf verder specialiseren en certificaten behalen. In de ICT ben je nooit uitgeleerd en is iets wat vandaag nieuw is, morgen mogelijk alweer verouderd.


Wat doe je in je vrije tijd als je niet met netwerkkabels aan het vechten bent?

Ik ben in mijn vrije tijd veel aan het golfen. Daarnaast ga ik binnenkort waarschijnlijk weer zaalvoetballen en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik vind het bij mooi weer ook altijd erg gezellig om een terras met vrienden te pakken. Behalve als er Formule 1 is, want de gevechten tussen Verstappen en Leclerc op de circuits pak ik altijd maar wat graag mee.

Wist je dat?

Wij op het moment op zoek zijn naar versterking voor ons team? Ben of ken je iemand die op zoek is naar een functie in de ICT? Bekijk dan de vacaturepagina voor meer informatie!

AI: Al lang geen ver van je bed show meer

Het klinkt voor sommigen nog als een ver van je bed show, iets dat alleen in films te zien is, maar kunstmatige intelligentie (AI) is al bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Voor elk bedrijf is AI toepasbaar op verschillende niveaus. Denk bijvoorbeeld processen die automatisch doorlopen of de slimme chat die bij bol.com je vragen beantwoordt of je makkelijk en snel doorstuurt naar de juiste afdeling van de klantenservice.


Wij zijn ook volop bezig met AI. Zo hebben we met Taxibooker een WhatsApp platform uitgerold waarmee je binnen een handomdraai een taxi in hartje Amsterdam boekt. Dit platform zorgt niet alleen voor een efficiencyslag, maar maakt een taxi ook een stuk bereikbaarder.



Daarnaast hebben we inmiddels de mogelijkheid om WhatsApp, Telegram of Facebook Messenger te koppelen aan je vaste nummer en deze zelfs te laten samenwerken met Microsoft Teams. Op die manier maak je je klantenservice voor mobiele apparaten toegankelijk, ben je nog beter bereikbaar voor je klanten én kun je klanten voorzien van een makkelijke en slimme manier om contact te leggen.


Wil je hier meer over weten? Mail ons op service@dencom.nl of bel met onze servicedesk via 035-6991500.

Wist je dat?

Wist je dat? Het gebruik van WhatsApp blijft groeien? Op dit moment zijn negen van de tien Nederlanders actief op WhatsApp. Iedereen met WhatsApp kan daarbij eenvoudig via een formulier op je website een chat starten, zonder dat je in elkaars telefoonboek staat!

Vaarwel Internet Explorer!

Deze maand neemt Microsoft officieel afscheid van Internet Explorer. De webbrowser startte in 1995 als Plus! For Windows 95 en is inmiddels al 11 versies verder met Internet Explorer 11. Internet Explorer 12 zal er nooit komen, want in plaats daarvan heeft Microsoft de nieuwe internetbrowser Edge geïntroduceerd.


Vanaf deze maand (15 juni 2022) wordt de Internet Explorer browser dan ook niet meer ondersteund door de softwaregigant. Dat betekent dat er een overstap plaats zal moeten vinden als je deze browser nu nog gebruikt. Sommige applicaties die op deze browser draaien zullen hun ondersteuning stoppen, waardoor een overstap noodzakelijk is. Daarnaast worden er geen updates meer uitgerold, wat zorgt voor een toenemend risico op het gebied van cybersecurity.


Voor meer informatie over het einde van Internet Explorer 11 en de overstap naar Microsoft Edge kun je natuurlijk contact opnemen met ons op 035-6991500 of mailen naar service@dencom.nl.

Wist je dat?

Webbrowsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge en Internet Explorer makkelijke doelwitten zijn voor cyberaanvallen als deze niet up-to-date zijn? Bijna wekelijks verschijnen er daarom updates die wij met onze DenCom Managed Services zo snel mogelijk uitrollen bij onze klanten. Via deze pagina vind je meer informatie over onze Managed Services.

In ander nieuws: 

Onze mobiele propositie is vernieuwd! Onder andere de databundels zijn op de schop gegaan en het is nu nog interessanter om samen uit een gedeelde bundel te putten! We vertellen je er graag alles over als je contact met ons opneemt via 035-6991500 of mailt met service@dencom.nl.

Theo