DenCom Blog maart 2023

17-03-2023 11:37:37 Door Theo

Maart roert zijn staart. En dat doet DenCom ook. We zijn de afgelopen maanden druk geweest met onze nieuwe dienst Taxibooker, waarmee je makkelijk en snel een taxi via WhatsApp boekt. Daarover hebben we nu een heel leuk bericht.

Taxibooker QR code

DenCom en Taxibooker beloond met een toffe prijs

DenCom en Taxibooker hebben namelijk een hele toffe award gekregen. Frost & Sullivan hebben namelijk de 2023 Enabling Technology Leadership Award toegekend aan ons en onze partner Enreach voor het gebruik van conversational Artificial Intelligence.


Dit gebruiken we om je via onze unieke Taxibooker-bot te helpen om een taxi makkelijker dan ooit te boeken. Als je op zoek bent naar een taxi in Amsterdam, dan hoef je voortaan niet meer per se te bellen met een taxicentrale. Je komt dus niet in een mogelijk lange wachtrij of moet ontzettend veel moeite doen om een app op je telefoon te installeren voor elk taxiplatform. 

Je kunt je taxi namelijk op een vele makkelijkere manier bestellen.




Scan bijvoorbeeld de QR-code boven deze tekst om snel je taxi in Amsterdam te boeken. Na het scannen kom je meteen in je WhatsApp terecht waarin je eenvoudig het woord TAXI kan sturen. Taxibooker zal je vervolgens vragen wanneer je een taxi nodig hebt (nu of later) en wat je locatie is. Daarna zal er meteen een taxi voor je geboekt worden waarbij je ook nog eens precies weet welke taxi er voor komt rijden en hoe lang het duurt voordat deze klaar staat voor je. Een kind kan de was doen!

Wist je dat?

Wist je trouwens dat je ook makkelijk op andere manieren via Taxibooker je taxi in Amsterdam bestelt? Klik op deze link om de mogelijkheden te zien.

DenCom mannetjes netwerk

DenCom gaat verhuizen!

Naast de toekenning van de award voor DenCom en Taxibooker hebben we nog meer goed nieuws voor je. De afgelopen jaren zijn we steevast te vinden geweest in Naarden-Vesting, in de Promers Kazerne. Vanuit daar zorgden we ervoor dat je met een stabiele verbinding kunt bellen, internetten en meer. Dit blijven we natuurlijk doen, maar binnenkort gaan we dat vanuit een nieuwe plek doen.


DenCom gaat namelijk verhuizen! We verlaten binnenkort de oude vertrouwde kazerne om naar een heel nieuw stekje te gaan. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang, maar het duurt nog even voor het zover is. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen hiervan.


Wat we wel alvast kunnen verklappen is dat het pand net even wat moderner is dan de kazerne. Dat is niet zo heel moeilijk, want de kazerne is al gebouwd in 1875 en staat dus al even in Naarden-Vesting. Daarbij blijven we natuurlijk onze dienstverlening voeren zoals je van ons gewend bent.

Theo