VERBINDINGEN

 

 

Als onderneming ben je afhankelijk van internet en telefonie. Een goede verbinding is van wezenlijk belang voor uw bedrijf.

  • Klagen uw medewerkers geregeld over traag internet?
  • Heeft u vaak last van een slechte ontvangst op uw telefoon?
  • Bent u benieuwd of u verbinding geschikt is voor video-conferencing?

 

Wij zoeken het voor u uit en zorgen voor een oplossing! Als ondernemer wilt u namelijk dat de boel lekker draait zodat iedereen ongestoord zijn werk kan doen. Dat snappen wij!

 

Alles-in-één

Er zijn talloze providers, diensten en abonnementen op de markt van de internet- en telefonie aansluitingen. Misschien heeft u nog abonnementen lopen bij verschillende providers. Wij zijn ervan overtuigd dat het uiteindelijk altijd goedkoper, beter en makkelijker is alle diensten onder één dak onder te brengen.

 

Een onafhankelijk advies

Als expert op dit gebied, geven we u graag onafhankelijk advies over de beste oplossing voor uw bedrijf. We kijken daarbij naar een totaaloplossing voor uw bedrijf zodat we dingen kunnen combineren of juist splitsen als dat beter is. Ons enige doel daarbij is u de oplossing te bieden die voor u het beste werkt.

 

Flexibel en Betrouwbaar

Kiest u voor DenCom, dan kiest u voor flexibiliteit. We bieden allerlei oplossingen aan zoals glasvezel, VDSL, SDSL, Wifi en 4G. Vanzelfsprekend zijn deze prima met elkaar te combineren. We maken hierbij oa gebruik van het KPN netwerk. Een betere garantie voor betrouwbaarheid is er niet!

Maar daar stopt het niet. Wij regelen alles wat nodig is om de dataverbinding tot stand te brengen. Van de IP-adressen tot de simkaarten, met DenCom heeft u nergens omkijken naar!

 

Snel en overzichtelijk

Een groot voordeel is dat u bij vragen of storingen 24/7 bij ons terecht kunt. U hoeft niet meer bang te zijn van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Met onze platte organisatie en korte lijnen, lossen we uw problemen in no-time op. Zonder onnodige bureaucratie!

 

Bovendien weet u aan het eind van elke maand precies wat u kwijt bent aan telefonie- en internetabonnementen. Alles staat duidelijk gespecificeerd op één factuur.

 

Meer weten?

Wilt u precies weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.