RAPPORTAGE

 


De kosten van telefonie kunnen aardig oplopen. Benieuwd waar uw geld precies aan wordt besteed?

Met onze uitgebreide rapportage ziet u het in een oogopslag. U zult uw bedrijf op een andere manier gaan bekijken. Als een piloot die zijn toestel veilig door het luchtruim loodst van achter zijn dashboard. Uw wereld zag er nog nooit zo overzichtelijk uit!

 

In de wereld van vandaag is het belangrijk om de concurrent altijd een stap voor te blijven. Dat doet u door uw bedrijf slimmer en efficiënter in te richten. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Om de goede beslissingen te kunnen nemen, heeft u de inzicht nodig in het verloop van uw bedrijfsprocessen. Hoe zit het eigenlijk met uw bereikbaarheid? Wanneer lopen de wachttijden op? Welke teams zijn het meest productief?

 

Met Qlikview krijgt u het antwoord op dit soort vragen. De rapportages bevatten eenduidige, actuele informatie waarover verder geen discussie mogelijk is. Qlikview gebruikt namelijk uitsluitend uw eigen, onbewerkte brondata. En die liegt niet.

 

Zitten uw gegevens data verspreid over bijvoorbeeld een Oracle als een SQL database? De kracht van Qlikview is dat die makkelijk gecombineerd kunnen worden! Het maakt daarbij niet uit of u een eigen telefooncentrale heeft of gebruik maakt van de cloud.

 

U bepaalt zelf hoe u de informatie wilt zien. In een grafiek, een tabel of een andere weergave. Per locatie, classificatie, tijdstip of netnummers? Het grote voordeel van Qlickview is dat u kunt inzoomen op precies die informatie die voor u belangrijk is. Wilt u een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapportage? Wij zorgen ervoor dat u de juiste rapporten op het juiste moment hebt zodat u nooit meer een deadline mis.

 

Met alle data die er over de lijn gaat en wordt vastgelegd, heeft u waarschijnlijk veel meer gegevens in huis dan u zelf denkt. Het moet alleen op een slimme manier ontsloten en getoond worden zodat u er ook wat aan heeft. Doodzonde om die kans te laten liggen!

 

Wilt u beter grip houden op uw telefoniekosten maar bent u er nog niet helemaal uit hoe uw ideale rapportage eruit ziet, dan denken wij natuurlijk graag met u mee. Met onze ervaring weten we goed wat er mogelijk is en hoe we van uw data een overzichtelijk dashboard kunnen maken vol intelligente tellers, meters en klokjes. The sky is the limit!

 

 

 

 

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.