MAATWERK

 


Stel u heeft een specifieke vraag op het gebied van telefonie of ICT-beheer die om een oplossing vraagt die niet standaard is. Dan is het de moeite waard contact met ons op te nemen. Wij brengen uw wensen in kaart en zoeken daar de beste telecom- en/of ICT-oplossing bij. Eén van onze specialisaties is het koppelen van automatiseringssystemen aan telefooncentrales, zoals bij de Taxicentrale Amsterdam (TCA).

 

Door het koppelen van de telefooncentrale van TCA aan hun software hebben we de gemiddelde gespreksduur met maar liefst 40% kunnen reduceren. Bij een inkomend gesprek staan de adresgegevens al op het scherm nog voordat de agent heeft aangenomen. Dit werkt prettig en bovendien snel. Dit hebben we ook gedaan voor een andere taxicentrale.

 

Voor EXACT en AFAS (beide financiële pakketten) hebben we ook een module gemaakt waarmee inkomende gesprekken direct vanuit de ‘eigen’ omgeving beantwoord kunnen worden, inclusief een koppeling naar de achterliggende database. Ook hier stellen bellers het op prijs dat ze hierdoor snel en efficiënt geholpen worden.

Tot slot maken wij bij DenCom zelf ook gebruik van de koppeling die wij gemaakt hebben voor Secundo CRM. Voordeel: je weet direct door wie je gebeld wordt, of een klant een service contract heeft. Dergelijke oplossingen vergroten het gebruikersgemak én heeft een positieve invloed op de klantervaring.

 

Klik hier voor een voorbeeld van onze maatwerkoplossing die we voor TCA gemaakt hebben.

 

 

 

 

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.