IT/NETWERKBEHEER

 


Elk bedrijf dat een netwerk van computers en servers heeft wil maar één ding: dat het allemaal werkt, tegen een redelijke prijs. Geen gedoe met vastlopende systemen, een niet-functionerende-mailprogramma, virussen en spyware die de computer binnenkomen, vergeten back-ups. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor hun netwerkbeheer uit te besteden aan een specialist.

 

DenCom is zo’n specialist. Waarom zou u uw netwerkbeheer door ons laten verzorgen? Omdat wij de tijd nemen om naar uw specifieke situatie te kijken. Het maakt DenCom niet uit of u op een ‘traditionele manier’ werkt, waarbij iedereen vanuit een vaste werkplek opereert. Of dat uw mensen hun werkzaamheden tijds- en lokatie-onafhankelijk verrichten, zoals bij het Nieuwe Werken. Het uitgangspunt is dat wij voor u een stabiele ICT-omgeving creëren, waarbij u zonder problemen, te allen tijde snel en veilig toegang heeft tot al uw programma’s. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

 

Maar dat is niet het enige; andere voordelen van het uitbesteden van uw netwerkbeheer is dat uw beheerskosten afnemen, u minder tijd aan ICT hoeft te besteden, terwijl uw flexibiliteit toeneemt. Dat noemen we bij DenCom ICT(-beheer) zonder zorgen.

 

 

Zie certificaat

© Copyright 2017  DenCom. All Rights Reserved.

Website by XLent.